Voordelen

Fun-klimmen is een recreatief klimconcept dat steeds vaker geïntegreerd wordt binnen een leisure- of vrijetijdscentrum. Zelfs de eerste volledig zelfstandig opererende accommodaties zijn reeds op Nederlandstalig grondgebied gesignaleerd. De grote vraag is of deze investeringen hun geld zullen opbrengen? Het is juist om die dat FUN CLIMB grote voordelen biedt ten opzichte van andere systemen in de markt.

  • FUN CLIMB is momenteel het meest voordelige fun-klim concept op de markt. Er is een overzichtelijk assortiment aan challenges met diverse mogelijkheden voor iedereen. Op aanvraag zijn zelfs maatwerk challenges mogelijk.
  • Geen franchise formules bij ons of andere ingewikkelde exploitatieconstructies. FUN CLIMB probeert samen met u een zo voordelig mogelijk passende fun-klim configuratie te realiseren die uw investering zo goed mogelijk wil laten renderen.
  • Alle challenges zijn vrijstaande klimstructuren. Er zijn dus geen extra constructieve voorzieningen nodig om de stations aan gebouwen te monteren of af te spannen, hetgeen elders in de markt nagenoeg overal noodzakelijk is.
  • Bij FUN CLIMB betaalt u enkel maar de prijs die onder aan de streep staat. Er zijn dus geen verborgen (extra) kosten zoals constructieve verstevigingen, engineering, projectmanagement, afwerkingen, accessoires e.d. welke bij andere aanbieders uiteindelijk allemaal er nog bij komen.
  • Bij FUN CLIMB werkt u gewoon met Nederlandse aanspreekpunten en specialisten. Er is een eigen technische dienst en ook na verkoop blijven wij beschikbaar voor alle vragen en ondersteuning.
  • Wij kennen de lokale markt al meer dan 25 jaar; zonder enige schroom durven wij te stellen dat wij de onbetwiste specialist zijn op het gebied van klimmen en (leisure) klimconcepten.