FUN CLIMB in the picture

Donderdag 22 maart was FUN CLIMB standhouder op het Inspiratieplein, bij Superfun te Amersfoort. Bezoekers van onze stand reageerde aangenaam verrast op de gunstige prijsverhouding van het concept. Naast FUN CLIMB waren er tal van ondernemers die innovaties en producten toonden en die laten zien dat de Family Entertainment Centers (FEC’S) momenteel ”Hot Topic” zijn. Inmiddels hebben wij al vele enthousiaste reactie en aanvragen mogen ontvangen!

Kans gemist om kennis te maken met FUN CLIMB? 
Op maandag 21 en dinsdag 22 mei zijn wij wederom standhouder, ditmaal als ”Silver Sponsor” op de Conference & Tradeshow te Amsterdam.
Deze beurs (IATP) richt zich op de toekomst van Trampoline Parken (wereldwijd). Met de vele veranderingen zien wij dan ook onbetwiste kansen voor deze ondernemers om het aanbod steeds verder uit te breiden met o.a. FUN CLIMB!

Graag verwelkomen wij jullie op stand # 43!